Anne Kirketerp: Craft Psykologi

245,00 kr.

Craft-psykologi er håndarbejdets og håndværkets psykologi.
Denne bog er en grundbog i craft-psykologi til alle med interesse for håndarbejde, håndværk og trivsel. Den viser, hvorfor craft ikke blot er meningsfuldt og dejligt at udføre – men også har en lang række gavnlige fysiske og psykologiske effekter.
Bogen er både grundig og letlæst. Den bygger på 4 års forskning samt et stort datamateriale, og den er et banebrydende værk, som for første gang sammenfatter viden om positive effekter ved at udføre craft.
Bogen byder på lettilgængelige og grundige beskrivelser af teorier og øvelser og udfolder psykologien bag de mange gode oplevelser med craft, som både kan virke sundhedsfremmende, fremme glæden i hverdagen og være en hjælp til at tackle forskellige former for modgang.
Bogen er skrevet af Anne Kirketerp som er håndarbejdslærer, psykolog og ph.d. Hun er uddannet kunsthåndværker, håndarbejdslærer, psykolog og ph.d. i motivation og foretagsomhed. Hun har udviklet fagområdet craft-psykologi, som hun i dag forsker og underviser indenfor. Anne Kirketerp er tidligere højskolelærer, faglig leder på CEI, Aarhus Universitet og forskningsleder på VIA UC.

• Forfatter: Anne Kirketerp
• ISBN: 978-87-972289-0-6
• Indbinding: Hæftet
• Sider: 164
• Udgivelsesdato: 2020

2 på lager

-
+
Relaterede produkter