Spektakelstrik / Mie Firring: Gentag

300,00 kr.

27 strikkeopskrifter af Spektakelstrik

Strikkebog med fokus på det, det hele handler om, nemlig enkle og hippe strikkeopskrifter, som er nemme at gå til.

Velkommen til Spektakelstriks spektakulære strikkeunivers fyldt med markante og vilde farvesammensætninger samt en solid forståelse for form og klædelige snit. Bogen indeholder 27 opskrifter, både nogle af Spektakelstriks klassikere og 17 nye opskrifter specialdesignet til netop denne bog.

Opskrifterne rummer alle sværhedsgrader. Man kan tage det helt roligt med opskrifter til begynder- og fjernsynsvenligt strik eller kaste sig over lidt mere udfordrende opskrifter med nye teknikker og sindrige detaljer. Alle opskrifter er udførligt beskrevet i et let forståeligt sprog og er gennemarbejdet og testet, så man er sikker på at opnå et resultat af høj kvalitet og et langtidsholdbart bidrag til tøjsamlingen.

Bogen er visuel med et omfattende billedmateriale, der udforsker feltet mellem det langsomme og hjemmelavede håndarbejde imod nutidens masseproduktion og hurtige forbrug. Derfor er billederne fotograferet på en campingplads blandt plastikblomster og kunst-græs. Det sætter strikken ind i en helt ny kontekst, som er med til at fremhæve håndarbejdets langtidsholdbare kvaliteter.

Sprog: Dansk
Sideantal: 136
ISBN: 9788740083620
Format: 230×270
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Spektakelstrik – Mie Firring
Fotograf: Louise Dybbro
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Spektakelstrik – Mie Firring
Udgivet: 2023

4 på lager

-
+
Relaterede produkter