Yan Schenkel: Pica Pau og dyrevennerne 3

249,95 kr.

Mød Robert Gravhund, Albert Måge, Horacio Isbjørn, Amalie Giraf og mange andre. Hver og en er et lykkeligt medlem af den travle Pica Pau-familie. De er oprigtige, kærlige og venlige, og så snart du har åbnet bogen, vil du føle dig hjemme.

Legetøjsmageren, karakterdesigneren og hækleren Yan Schenkel har samlet en flok af de mest funklende hæklede dyr. I denne bog deler hun ud af sin ekspertviden om amigurumi med 20 design, og hun røber, hvordan hun skaber hver af sine smukke kreationer.

Alle opskrifter indeholder detaljerede instruktioner, som ledsages af trin for trin-billeder og forklaringer af alle anvendte teknikker, så både begyndere og erfarne hæklere let kan stifte bekendtskab med hendes bedste venner.

Yan Schenkel er professionel hækledesigner, skaberen bag Pica Pau og forfatter til amigurumibogen El mundo de Pica Pau, Pica Pau og dyrevennerne og Pica Pau og dyrevennerne 2, forgængerne til denne skønne bog. Hun udvikler ikke blot sine egne design, men har også samarbejdet med adskillige illustratorer, forfattere og brands, hvor hun har arbejdet på en bred vifte af projekter, fra illustrering af børnebøger og udvikling af børneevents til en hæklet stop motion- reklame. Hun bidrager desuden regelmæssigt til flere hækle- og hobbypublikationer som Mollie Makes, The Sewing Box, Simply Crochet og Zoomigurumiserien. 

Forfatter: Yan Schenkel
ISBN: 9788740693669
Original titel: Animal Friends of Pica Pau 3
Oversat af: Charlotte Astrup Beck
Indbinding: Hæftet
Sider: 176
Udgivet: 2023

5 på lager

-
+
Relaterede produkter