Det bliver køligere – strikkeinspiration til dig

Vi har samlet vores yndlingsprojekter her, sammen med anbefalinger til garn. Vi har valgt projekter hvor opskriften kan købes enkeltvis online eller downloades gratis: klik på linket over foto, så kommer du direkte derhen.

Blouse No 2 fra MyFavouriteThings

Foto: My Favourite Things Knitwear. Enkel, med hulmønster og en superflot bådudskæring. Vi foreslår en blanding af uld og nældefibre: Onion No 4 Organic Wool + Nettles. Garnet har let perlemorsskær pga nælden, og giver en flot skarphed i mønsterstrik.

Busan Sweater fra Aegyoknit

Foto: Aegyoknit. Endnu et snoningsmesterværk fra Aegyoknit (der såvidt vides udtales “egg-yo-knit”). Den glæder jeg mig til at komme igang med! Den strikkes i Gepards Woolia og Kid Seta, som du finder HER (inkl en masse nye fantastiske farver) og HER. Som alternativ til Kid Seta kan du overveje Setasuri, der er superblød og langhåret helt uden mohair

Storm Sweater fra Petiteknit

Foto: Petiteknit. Den er helt vildt flot! Enkel men slet ikke kedelig. Vi foreslår Landlust Alpaka Merino (50% merino/50% alpaca – 160m/50gr) til din Storm Sweater.

Eurus Sweater fra Aegyoknit

Foto: Aegyoknit. Jeg er selv igang med den, og strikker den i KAOS Chunky Andean Wool. Jeg har også set virkelig fine Eurus-trøjer strikket i Gepard Woolia.

Mouline Cardigan fra LeKnit

Foto: LeKnit. Jeg strikkede den selv i een tråd Onion no 4 Organic Wool + Nettles og var helt vildt glad for den indtil den ved en fejl kom i vaskemaskinen ☹ Nu er det min datter der er glad for den.

Jeol Sweater fra Aegyoknit

Foto: Aegyonit. Den er simpelthen SÅ fin, og vi anbefaler Natural Alpaca Pelo til projektet. Superblødt og i de helt rigtige, dæmpede farver.

Sophies Shawl fra Petiteknit.

Foto: Petiteknit. Ingen vinter uden! Jeg har strikket det store dejlige tørklæde i Gepard Puno.

Monday Sweater Junior – PetiteKnit

Foto: Petiteknit. Jeg elsker denne enkle trøje til børn. Jeg har strikket den til yngste barnebarn Thea i en vild farverig omgang Lana Grossa Colorissimo, og broderet hendes navn på brystet. Mere naturlige farver og super blødhed kan du finde i Lana Grossa Landlust Alpaka Merino.

Retro Sweater 15 fra Hjelholt

Foto: Hjelholtshop. Opskriften går hele vejen fra 6 år til XXXL – trøjen kan således bruges af både mænd, kvinder og børn. Designet er helt tilbage fra 1970’erne men holder jo stadig 100%. Vi anbefaler at strikke den ikoniske trøje i Gepard Puno eller KAOS Chunky Andean Wool.

Zipper Sweater Light – Man

Foto: Petiteknit. Skøn herrestrik! Jeg foreslår en tråd af CaMaRoses Lamauld – eller den helt utrolig flotte Lamatweed!

Fingerløse Torvevanter fra Susanne Gustafsson

Foto: Susanne Gustafsson. Små projekter kan gøre meget for at holde varmen i hjemmestrik! Fex disse fingerløse vanter. Vi anbefaler alle de fine farver i KAOS Organic Soft Merino. Et enkelt nøgle er nok.

Blot et lille udpluk af de mange dejlige designs du kan finde online. Husk vi har en samling links med de designere vi syns er cool, her. Og husk at du altid er velkommen i butikken til en snak om dit næste projekt.

Ønsker dig et fint og hyggeligt strikke-efterår 😊